Reisverzekering bij wisselen geld

Je kan nu bij geldwisselkantoor GWK Travelex ook een reisverzekering afsluiten.

Je kan nu bij geldwisselkantoor GWK Travelex ook een reisverzekering afsluiten.

Je kan nu ook naast het wisselen van buitenlands geld ook bij geldwisselkantoor GWK Travelex ook terecht voor een reisverzekering. De verzekeringen worden aangeboden door Allianz Global Assistance. Op deze manier breiden de twee partijen hun samenwerking uit. Ze hebben namelijk al een andere dienst die ze samen aanbieden, de Geld Service. Hiermee hebben reizigers de mogelijkheid om op bestemming geld op te nemen als ze geen toegang hebben tot hun geld. De nieuwe GWK Travelex verzekeringen zijn vanaf 1 juni aanstaande af te sluiten.

Reisverzekering
Binnenkort kun je op de 51 verkooppunten en op de website van GWK Travelex een reisverzekering af sluiten. De kortlopende en doorlopende reisverzekering bevatten standaard in de hele wereld dezelfde dekkingen. De dekking bestaat uit: S.O.S. hulpverlening, ongevallen, bagage, medische kosten, rechtsbijstand en wintersport.

Geld service
Allianz Global Assistance en GWK Travelex startten hun samenwerking in 2012 met de dienst Geld Service. Deze dienst biedt verzekerden die in het buitenland tijdelijk geen geld op kunnen nemen, door bijvoorbeeld diefstal van de pinpas of niet functionerende geldautomaten, de mogelijkheid om binnen 24 uur alsnog geld op halen bij één van de 400.000 Western Union kantoren. Deze dienst wordt aangeboden bij de bagagedekking op de Globetrotter Verzekering en de Zakelijke Reisverzekeringen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.