Stayokay nu goedkoper voor families

Vanaf nu hebben Stayokay hostels een kortingskaart voor gezinnen, waardoor je met je familie voordeliger kan overnachten.

Vanaf nu hebben Stayokay hostels een kortingskaart voor gezinnen, waardoor je met je familie voordeliger kan overnachten.

De Stayokay hostelketen staat bekend om de lage prijzen. Nu heeft de keten een actie waarmee families nog meer korting krijgen. Vanaf deze maand bieden ze een kortingskaart aan speciaal voor gezinnen. Een verblijf in een van de 27 hostels in Nederland wordt zo voordeliger. Met de Stayokay Family card kunnen gezinnen profiteren van exclusieve voordelen en kortingen wereldwijd. De kaart kost € 25,- en is online aan te vragen.

Overnachten bij Stayokay is mogelijk voor € 16,50 per persoon, inclusief ontbijt. Met de Family card kan het goedkoper. Gezinnen krijgen altijd € 2,50 korting per persoon per nacht en 50% korting op maaltijden (voor kinderen t/m 12 jaar); ook bij een arrangement. Tijdens speciale ledenweken geldt 2=1 en 4=2. Daarnaast kunnen gasten genieten van 10% korting aan de bar, op fietshuur bij Stayokay en bij een verblijf in meer dan 4.000 hostels wereldwijd. Ook zijn er kortingen op verzekeringen en attractieparken.

Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: “Stayokay heeft in Nederland 27 hostels op mooie plekjes; midden in de stad, in de bossen of aan kust en water. De hostels bieden géén overbodige luxe, maar de juiste faciliteiten voor een avontuurlijk, voordelig én verantwoord verblijf. Elk hostel heeft speciale familiekamers en activiteiten voor kinderen. Met de nieuwe Stayokay Family card wordt een verblijf voor een gezin nog aantrekkelijker, want een weekendje weg of korte vakantie is nu heel betaalbaar.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.