Stem op de ‘pracht plek’ van Nederland

Een van de prachtplekken waar je op kan stemmen is de Lemelerberg in Lemele, Overijssel.

Een van de prachtplekken waar je op kan stemmen is de Lemelerberg in Lemele, Overijssel.

Staatsbosbeheer is op zoek naar de prachtigste plek van Nederland en heeft daarbij jouw hulp nodig. Wat is volgens jou de mooiste plek van Nederland? Sinds kort kun je stemmen op 12 ‘prachtplekken’ die door boswachters van Staatsbosbeheer zijn genomineerd. Er zijn ook 34 andere plekken waar je op kan stemmen die zijn ingezonden. Enkele kanshebbers zijn: De Lemelerberg, Oostvaardersplassen, Biesbosch polder malta en de Waddenzee. Er komen uiteindelijk twee winnaars uit de strijd: de publiekswinnaar en een winnaar van Staatsbosbeheer.

Het stemmen is heel makkelijk. Je gaat naar de speciale website. Hier vind je filmpjes van alle prachtplekken die zijn genomineerd. Je klikt op je persoonlijke favoriet en dan opent er een youtube scherm. Je view alleen telt al als een stem. Daarna kun je ervoor kiezen om de video te delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter zodat je vrienden ook op de plek kunnen stemmen. Als je mee wil doen voor de prijzen moet je je gegevens op de website achterlaten. Je maakt dan onder andere kans op 1 van de 10 Flow Naar Buiten boeken.

Je kan stemmen op de ‘prachtplek van Nederland’ tot 19 mei. Ga naar de website om je stem uit te brengen. Hier vind je ook alle filmpjes van de prachtplekken van Nederland en meer informatie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.