Het Travel the World Filmfestival

De Rocky Mountain Express is een van de films die je kan zien tijdens het Travel the World Filmfestival.

De Rocky Mountain Express is een van de films die je kan zien tijdens het Travel the World Filmfestival.

Het eerste Travel the World Filmfestival wordt gehouden in het Haagse koepeltheater Omniversum. Van zaterdag 29 juni t/m zondag 1 september kun je naar films die de mooiste plekken ter wereld in beeld brengen. Deze 18 grootbeeld films laten je alles zien wat op aarde en onder water te vinden is. Het is uniek dat er in Omniversum in zo’n korte periode zoveel diverse films worden gedraaid en opgeslagen liggen. Het gaat om 18 films van honderd kilo per stuk en elk vierenhalve kilometer lang. In totaal 1.800 kilo en 81 kilometer. Een afstand van Den Haag naar Rotterdam en terug.

Het Festival
Met het Travel the World Filmfestival neemt Omniversum het publiek mee op een bijzondere wereldreis. 18 grootbeeldfilms brengen je naar 25 landen op zes continenten. Van de Alpen in Zwitserland naar de outback van Australië, van het koude Alaska naar het warme Kenia. Negen weken lang draaien in het Haagse koepeltheater films over de mooiste plekken op aarde en onder water. Over oude culturen en natuurgebieden, over bergen en rivieren, woestijnen en ijsvlaktes, canyons en bayou’s. Op het 840 m² grote scherm – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – maak je de film echt mee.

Kortingen
Bij het Travel the World Filmfestival geldt een vroegboek- en een lastminutekorting. Bij de vroegboekkorting kun je voor €10,- met twee personen naar een voorstelling om 10.00 uur. Bij de lastminutekorting kun je voor €10,- met twee personen naar de laatste avondvoorstelling.

Alle informatie over de films, data, tijden, toegangsprijzen, passe-partouts, vroegboek- en lastminutekorting vind je op de Travel the World Filmfestivalsite.

Bekijk alvast de trailer van Rocky Mountain Expres, een van de 18 films:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.