UNICEF helpen met vakantieboeking

Een van de bungalows op de Spaanse camping.

Een van de bungalows op de Spaanse camping.


Playa Montroig Camping Resort is de eerste camping die zich aansluit bij het ‘Hotel vrienden’-initiatief van UNICEF Spanje. De deelnemende accommodatieverschaffers nodigen klanten uit om ‘1 euro per boeking’ toe te voegen aan de factuur. Die euro wordt direct gebruikt voor de bescherming van kinderen. Daarnaast wil de camping ook ‘Feesten ten gunste van UNICEF’ organiseren. De opbrengst wordt uiteraard volledig gedoneerd.

Playa Montroig Camping Resort is onlangs door de ANWB bekroond tot ‘Beste verwencamping 2013’. Antonio Gimenez, eigenaar van Playa Montroig Camping Resort benadrukt dat ‘de meest kwetsbaren onder ons geholpen kunnen worden, als bedrijven en ondernemingen hun solidaire activiteiten verenigen’. Playa Montroig is één van de grootste toeristische voorzieningen en de meest historische van de Costa Brava (opgericht in 1962). De camping ligt aan de Costa Dorado, iets ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows.

UNICEF komt in meer dan 190 landen en gebieden op voor de rechten van het kind en beschermt kinderen tegen geweld, uitbuiting en aids. UNICEF is de grootste leverancier van vaccins voor ontwikkelingslanden en werkt hard aan de gezondheid en voeding van kinderen, de kwaliteit van water- en sanitaire voorziening en kwaliteitverbetering van het basisonderwijs voor jongens en meisjes. UNICEF wordt volledig gefinancierd met de vrijwillige bijdragen van individuen, bedrijven, stichtingen en overheden.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.