Van Parijs naar Buenos Aires in een film

Tijdens de film reizen de broers dwars door Argentinië. Ze maken hun gedroomde avontuur waar.

Tijdens de film reizen de broers dwars door Argentinië. Ze maken hun gedroomde avontuur waar.

Van sommige films krijg je gewoon spontaan zin om op reis te gaan. Meestal is de setting een exotisch land waar je nog nooit geweest bent en heeft de regisseur zijn best gedaan om mooie beelden van het land te maken. Een van deze films is ‘Mariage a Mendoza’. De films speelt zich af in Argentinië waar 2 broers vanuit Frankrijk heen reizen voor de bruiloft van hun neef. Tijdens de film staat vooral de roadtrip van de broers centraal, waarbij je ook veel van het Zuid-Amerikaanse land te zien krijgt. Het is een avontuur wat de broers meemaken en misschien inspireert het je wel om je eigen avontuur te beginnen?

‘Mariage a Mendoza’ gaat van Parijs – Buenos Aires. De website van Amstelfilm omschrijft de film zo:’ De Franse broers Antoine en Marcus zijn op weg naar de bruiloft van hun neef in Mendoza, in het westen Argentinië. Het is het grote avontuur waar ze al zo lang van dromen. Bij aankomst in Buenos Aires blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat met Antoine: hij is net door zijn vrouw gedumpt. Marcus gaat tot het uiterste om zijn broertje er weer bovenop te helpen. Van zwoele nachten in de hoofdstad tot de pracht en praal van de maanvallei. Onderweg ontmoeten ze een helderziende receptionist, een goddelijke schoonheid en vinden ze stenen die geluk brengen. Op hun weg naar de bruiloft vinden de twee broers vooral elkaar terug. Maar net als Antoine wat opknapt, is het Marcus die afknapt.’

‘Mariage a Mendoza’ is vanaf 11 juli te zien in de theaters. Voor meer informatie ga je naar de website.

Trailer ‘Mariage a Mendoza’:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.