Vueling stunt met vliegticket Spanje

Met z'n tweeën naar de Spaanse zon voor nog geen 100 euro? Zou kunnen lukken vandaag. Foto: Common Creative

Met z’n tweeën naar de Spaanse zon voor nog geen 100 euro? Zou kunnen lukken vandaag. Foto: Common Creative


Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling (hier: 248 beoordelingen) houdt vandaag een stunt met een vliegticket naar Spanje. Alleen vandaag (29 mei 2013) wordt een prijs van €29.99 (+ 12,50 reserveringskosten = 42,49) gehanteerd voor een enkele reis ticket naar de Spaanse zon.

Er zijn in totaal 3.000 tickets beschikbaar voor vluchten naar Barcelona, Malaga, Alicante, Mallorca, Ibiza, Sevilla, Bilbao, A Coruña en Valencia. Het gaat om vluchten van tussen 10 juni en 25 oktober 2013 vanaf Schiphol. De tickets zijn te boeken op vueling.nl

Vanaf oktober 2005 startte Vueling haar eerste vluchten van Barcelona naar Schiphol. Inmiddels vliegt Vueling op meer dan 100 luchthavens in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via meer dan 200 routes. Met een vloot van 70 Airbussen vliegt zij deze zomer op meer dan 100 directe bestemmingen.

Video: Een clown vliegt met Vueling

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.