Wat doet Candy Dulfer in een hotel?

De 'omslag' van het digitale blad.

De ‘omslag’ van het digitale blad.


Niets zo persoonlijk als een smartphone. De redactie van #Best_Mag, de halfjaarlijkse glossy van Best Western Hotels Nederland, vraagt in elke editie een aansprekende BN’er om een blik in zijn of haar smartphone. In de vandaag verschenen voorjaars/zomer-editie geeft saxofoonwonder en X-factor jurylid Candy Dulfer de inhoud van haar smartphone prijs. Wie nieuwsgierig is naar de inhoud van haar telefoon, kan hier o.a. kijken naar wat voor een foto’s ze zelf er mee maakt.

Het nieuwe nummer ligt vanaf vandaag bij alle 42 Nederlandse Best Western hotels en heeft als thema ‘Nederland, Waterland’. Water heeft in de Nederlandse geschiedenis altijd een belangrijke rol gespeeld. In de Gouden Eeuw bevoeren we de wereldzeeën en bouwden we in onze zompige rivierdelta de wereldstad Amsterdam. Deze zomer viert Amsterdam het vierhonderdjarig bestaan van de imposante grachtengordel, waarmee de Nederlanders het water op een unieke manier in de stedenbouw integreerden. In de nieuwe #Best_Mag staat een achtergrondverhaal over dit stedenbouwkundig wonder, dat sinds enkele jaren op UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Daarbij een handzaam overzicht van alle festiviteiten die de hele zomer lang rond het grachtenjubileum georganiseerd worden.

Waterlesje voor topzwemmers
Voor de coverstory van de nieuwe #Best_Mag haalde Best Western oud-Olympisch topzwemmer Hinkelien Schreuder en wereldkampioen in de categorie 75+ Lottie Geurts naar het BEST WESTERN PREMIER Art Hotel in Eindhoven voor een waterproeverij. Watersommelier Marielle Thiadens wist deze waterratten nog heel wat bij te brengen over water, en dan vooral over de smaak ervan. Bekijk op www.bestmag.nl/waterproeven het filmpje dat van de proeverij werd gemaakt.

Zeewater of gevitaliseerd water?
Verder staan in deze nieuwe editie van #Best_Mag de nieuwste modetrends voor de zomer van 2013 in een photoshoot in en om het Best Western Palace Hotel, direct aan het strand van Zandvoort. Redacteur Suzanne Bergman ontdekt bij Japans kuuroord Ryokan in Zutphen hoe weldadig gevitaliseerd water kan werken op lichaam en geest. Ook wordt in dit nummer van #Best_Mag de inwendige mens niet vergeten. Drie Best Western-chefs vertellen over hun favoriete visrecept en geven op Bestmag.nl het recept prijs. Op Bestmag.nl vind je daarnaast actuele blogs over reizen in het algemeen en Best Western in het bijzonder.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.