Wereldrecordpoging ‘lunch delen’

Peerby nodigt je uit om te komen picknicken op het stadstrand van Roest Amsterdam.

Peerby nodigt je uit om te komen picknicken op het stadstrand van Roest Amsterdam.

Op zondag 2 juni organiseren Peerby en Konnektid een Potluck Picknick op het stadstrand van Roest Amsterdam. Op Global Sharing Day willen ze het wereldrecord picknicken verbeteren. Het is de bedoeling dat iedereen die komt een maaltijd deelt op een groots picknick kleed. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals dj’s, verhalenvertellers, breien & storytelling workshops, en onze eerste jaarlijkse Buurt Hero Awards. Ook kinderen zijn welkom om mee te eten.

Ze willen graag een groots picknick kleed maken maar daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Als je een extra dekens over hebt mag je ze meenemen om aan het grote kleed vast te naaien. Dit picknickkleed zal met jouw dekens de festivals van Europa afreizen. En Je kunt hem ook zelf lenen voor buurtfeesten. Als je wil kan je naam ook op je deken geborduurd worden zodat iedereen weet dat jij meegeholpen hebt.

Het is de bedoeling dat je zelf ook wat eten meeneemt naar de picknick. Dit mogen Hollandse specialiteiten zijn of een gerecht uit je land van herkomst. Daarnaast biedt Peerby ook wat eigen specialiteiten aan. Als je niet kan of wil koken is er geen nood. Beter&Leuk is aanwezig om je te helpen. Zij verkopen huisgemaakte gerechten op het evenement.

Voor meer informatie ga je naar de website of ga naar Facebook.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.