Win een reis naar de top van Italie

Je kan nu met je eigen foto een reis winnen naar Zuid-Tirol.  Foto: © Südtirol Marketing / Clemens Zahn.

Je kan nu met je eigen foto een reis winnen naar Zuid-Tirol. Foto: © Südtirol Marketing / Clemens Zahn.

Zuid-Tirol is een veelzijdige vakantie bestemming waar je veel dingen kan ondernemen. Zelf vinden ze dat dit aspect van het gebied nog niet bekend genoeg is onder toeristen. Om meer aandacht te krijgen voor alles wat deze provincie te bieden heeft, hebben ze een Facebook wedstrijd bedacht: ‘Bereik jij de top van Italie?’. Je kan zelf meedoen aan de Zuid-Tirol Foto Contest. Upload je meest mooie, leuke, ludieke en hilarische foto, waaruit blijkt dat jij de top van Italië aan kan. Als jouw foto de meeste stemmen krijgt dan maak jij kans op een  trip naar de Zuid-Tiroolse kuurstad Merano/Meran. Uit de top 5 populairste foto’s met de meeste stemmen wordt een winnaar gekozen.

Van hoog in de Dolomieten tot diep in de rijk gevarieerde keuken; in Zuid-Tirol vind je een bijzonder deel van Italië. Via de Facebook App van Zuid-Tirol ligt het bereiken van deze top binnen handbereik. Met het uploaden van een spraakmakende foto is het aan jou om op een leuke manier te laten zien dat je klaar bent voor een ultieme Zuid-Tirol beleving. Door de foto vervolgens te delen op je tijdlijn, kunnen vrienden worden ingeschakeld om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Zo heb je zelf invloed op je positie in de ranking. Uit de Topfoto’s die op 31 mei de top 5 vormen, kiest de jury de beste inzending.

De winnaar van de Zuid-Tirol Foto Contest kan uitkijken naar een ‘perfecte week’ in Merano. Je krijgt een Spa behandeling in de door toparchitect Matteo Thun ontworpen thermen. Merano staat bekend om zijn kuuroorden. Ook heb je tijdens je verblijf mooi uitzicht over de heuvels. Tijdens de twee exclusieve diners kun je proeven van de Zuid-Tiroolse keuken. Je krijgt in de regio het echte vakantiegevoel.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.