Win een vrijwilligersvakantie naar Thailand

Als je eens een keer iets anders wil doen op vakantie kun je vrijwilligerswerk gaan doen, bijvoorbeeld in Thailand.

Als je eens een keer iets anders wil doen op vakantie kun je vrijwilligerswerk gaan doen, bijvoorbeeld in Thailand.

Je kan je nu opgeven voor een vrijwilligersvakantie naar Thailand. Als je de beste motivatie hebt en de meeste stemmen krijgt dan kun je de vakantie winnen en jou project naar keuze ondersteunen. Steeds meer mensen vinden dat hun vakantie meer waarde moet hebben dan alleen maar relaxen. Sommige gaan dan aan zichzelf werken door bijvoorbeeld meditatielessen te volgen maar je kan ook iets voor andere mensen doen. Als je vrijwilligerswerk tijdens je vakantie wel ziet zitten kun je meedoen aan met “The Little BIG Project”: een nieuw vrijwilligersproject van Tourism Authority of Thailand. Dit is een leuke en leerzame ervaring voor jou maar je betekent tegelijk ook veel voor de lokale bevolking. Een klein gebaar kan een grote impact hebben is de filosofie van het project.

De Projecten
Deze campagne spoort je aan om tijdens je vakantie in Thailand de handen uit de mouwen te steken en iets goeds te doen voor de Thaise samenleving. Er zijn verschillende projecten waar je je voor kan opgeven. Zo kun je  zorgen voor geredde dieren in Petchaburi of helpen bij community development in Phang Nga. Daarnaast kun je de bergstammen in Chiang Rai ondersteunen Of meehelpen aan de bescherming van de zee op Koh Talu of in Phuket.

Hoe werkt het?
Eerst kies je een van de projecten waar je graag aan mee zou willen werken. Vervolgens schrijf je kort op wat jou de uitgelezen persoon maakt voor deze missie. Omschrijf waarom jij gelooft dat je het in je hebt om anderen te helpen als vrijwilliger. Dit kan ook door een videoboodschap. Je kunt je tot en met 17 juni 2013 opgeven voor een van de vrijwilligersprojecten. Uit alle mensen die zich hebben opgegeven worden 10 finalisten gekozen. Deze finalisten moeten zoveel mogelijk mensen zien te vinden die op hen willen stemmen. Dit kunnen familie, vrienden of andere geïnteresseerde in hun vrijwilligerswerk zijn. Degene met de meeste stemmen wint uiteindelijk de vrijwilligersvakantie.

Om je op te geven of voor meer informatie ga je naar de website.

Een informatievideo over “The Little BIG Project”:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.