Zorgeloos op vakantie met je kinderen

Het boek 'Op vakantie met baby's, peuters en kleuters' is een handige hulpgids voor een vakantie met kleine kinderen.

Het boek ‘Op vakantie met baby’s, peuters en kleuters’ is een handige hulpgids voor een vakantie met kleine kinderen.

Er is een nieuwe herziene versie van het boek ‘Op vakantie met baby’s, peuters en kleuters’ uit. Het is een informatief boek over op vakantie gaan met kleine kinderen. Het boekje bevat veel praktische tips en adviezen voor een onbezorgde gezinsvakantie. Inmiddels is dit boek 40.000 keer verkocht, hiermee is het boek uitgegroeid tot een goede hulpgids voor ouders die met hun kinderen op vakantie willen.

In dertien hoofdstukken krijgen jonge ouders uitgebreide informatie, tips en adviezen op het gebied van gezondheid, veiligheid, eten en drinken, slapen en onderweg met de auto en het vliegtuig. Eén hoofdstuk is helemaal gewijd aan op vakantie gaan tijdens de zwangerschap en daarnaast vertellen een aantal jonge ouders over hun eerste vakantie-ervaringen als gezin.

De auteurs Marlou en Frank van Paridon werkten jarenlang als reisjournalisten voor een groot aantal magazines en dagbladen. Hun tips en reiservaringen met hun twee kleine kinderen maken deze uitgave tot een lekker leesbaar en praktisch boekje voor een leuke en verantwoorde vakantie met kleine kinderen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.