Boomhut winnen met vakantieboek

De boomhut  waar de prijswinnaars naar toe gaan en de omslag van het boek

De boomhut waar de prijswinnaars naar toe gaan en de omslag van het boek


Zeg eens eerlijk, u hebt er als kind toch regelmatig over gedroomd dat u uw eigen boomhut had? Dat is toch het verlangen van ieder kind. Sommigen slagen er in dat te realiseren, maar het is niet voor iedereen (met een nieuwbouwtuintje) weggelegd. Hier is een mogelijkheid om dat verlangen bij u zelf en uw kinderen aan te wakkeren. Er is namelijk een leuk nieuw vakantieboek (goed voor uren stilte op de achterbank…), waarmee je dan ook nog eens een verblijf in een échte boomhut kunt winnen.

Het boek heet ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’. Een beschrijving van de inhoud: “Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk!”

Dit kinderboek staat op de nummer 1- positie in de bestsellercharts in Australië. Er zijn al meer dan 200.000 exemplaren van verkocht. Dit is het eerste deel van een opmerkelijke boekenreeks. Dit boek telt 240 pagina’s en kost 10 euro. (ISBN: 978 94 014 0932 2)

Zelf overnachten in boomhut
Op Vakantiepark Dierenbos in Vinkel (vlakbij ’s-Hertogenbosch) kunnen gasten zelf ervaren hoe het is om in een boomhut te overnachten. De Boomhut Koekoek is een bijzondere accommodatie op drie meter hoogte voor 4 personen. Met een vaste trap is de boomhut te bereiken en kinderen kunnen via de glijbaan weer naar beneden. Bij aankoop van het boek ‘de Waanzinnige Boomhut’ maken lezers kans op een gratis midweek in de boomhut voor 4 personen.

Hier onder een overzicht van vijf opmerkelijke boomhutten

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.