FTBO deelt 2000 kofferstickers uit

Een van de voorbeelden van de stickers die je kunt maken.

Een van de voorbeelden van de stickers die je kunt maken.


Eén van de grootste ergernissen van Nederlandse vakantiegangers op luchthavens is het wachten en speuren naar de eigen bagage. Het blijkt voor reizigers vaak lastig om uit de donkerblauwe en grijze massa de juiste koffer te kiezen.

FBTO wil deze ergernis bij reizigers wegnemen. De verzekeraar is daarom op zoek naar 2000 testpersonen die op vakantie gaan en dit gevoel herkennen. Zij kunnen via de Facebookpagina van FBTO of via www.bagagestress.nl hun eigen opvallende koffersticker maken. En daardoor de koffer personaliseren. Op deze manier zien reizigers nooit meer hun bagage over het hoofd, verwacht FBTO.

Actie op Facebook
De aanleiding van dit initiatief vormt de hoeveelheid bagage die dagelijks achterblijft op vliegvelden, of nooit wordt opgehaald. Deze bagage wordt vijf keer per jaar op een veiling aangeboden. FBTO was nieuwsgierig naar dit fenomeen. En de inhoud van de bagage. Daarom heeft ze op een veiling een deel van bagage gekocht en deze via een Facebookactie cadeau gedaan.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.