Ga als VIP naar de Universal Studios

Als je bereidt bent om genoeg te betalen kun je als VIP naar de Universal Studios.

Als je bereidt bent om genoeg te betalen kun je als VIP naar de Universal Studios.

Pretparken staan altijd garant voor een paar dingen: lange wachtrijen, korte attracties, huilende kinderen en veel mensen. Toch houdt dit niemand tegen om te gaan. Ben je het zat om bij die mensenmassa te horen? Laat je dan nu als VIP behandelen in de Universal Studios Hollywood. Zij gaan namelijk mee in de nieuwe trend die je steeds meer ziet in Amerika en ook in Nederland. Steeds meer pretparken, theaters en hotels bieden een speciale behandeling aan, voor degene die bereid zijn om ervoor te betalen. Voor $299,- (€225) p.p kom je als VIP binnen bij Universals en hoef je de hele dag geen rij te zien volgens een artikel in The New York Times.

VIP Pakket
Maar wat krijg je nou eigenlijk als je meer dan €200,- neerlegt voor een dagje pretpark? Inbegrepen bij deze prijs zit valet parking, ontbijt in een luxe lounge, speciale toegang tot veel ‘achter de schermen’ delen van de Universal studio’s, onbeperkt line-skipping en een chique lunch. V.I.P. bezoekers krijgen ook “ontspanningskits,” die pepermuntjes omvatten, een poncho te dragen op de “Jurassic Park” water attractie en flessen van de hand ontsmettingsmiddel.

Disney doet niet mee
Disney nog serveert haar achtbanen de ouderwetse manier : een rang voor iedereen, en dus lange rijen. Maar Universal zegt dat de stijgende vraag naar speciale toegang ervoor gezorgd heeft dat ze met de VIP ticket en tickets om bijvoorbeeld rijen te omzeilen kwamen.  “Consumenten willen wat ze willen,” zei Xiomara Wiley, senior vice president voor marketing en sales bij Universal Studios Hollywood. Je betaald bij Universal $ 80 voor een no-nonsense ticket en $ 149 voor een die het mogelijk maakt om niet in de rij te hoeven staan.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.