Gastblog: Luxe cruises op korte termijn

WickedGoodTravelTips.com, een Engelstalig blog, heeft een overzicht gemaakt van bijzondere cruises die je nog deze zomer kunt maken. De meeste zijn wel prijzig, dus geld zou geen rol moeten spelen. Het gaat onder andere om een bijzondere trip van een trip tussen Boston en Amsterdam. Kost een kleine 3000 euro per persoon.

Gastblog: Luxe cruises op korte termijn 12Take A Luxury One-Way Cruise To Your Next Vacation Destination (via www.wickedgoodtraveltips.com)

How many times have you returned from a busy touring vacation and thought, “Oh man, I need a vacation from my vacation”!  Taking a luxury one-way cruise to or from your vacation destination may be the perfect solution. A growing number of cruise lines are expanding their one-way itineraries. …

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.