Geen zin in inpakstress en geld genoeg?

Als je rijk bent heb je hier geen last van...als je slim bent ook niet.

Als je rijk bent heb je hier geen last van…als je slim bent trouwens ook niet.


Heb je een last-minute vakantie geboekt of ga je binnenkort op zakenreis? En heb je geen tijd of zin om zelf je koffer in te pakken? Vanaf vandaag lanceert de Nederlandse reisvergelijkingssite Reiskriebels.nl een service speciaal voor reizigers die haast hebben óf van groot gemak houden. En geld genoeg, want de dienst is niet goedkoop. Je moet het zien als verwennerij voor jezelf, want de kofferinpakkerij begint met een startbedrag van 2000 euro (!) (daar alleen al van houden wij 3 weken vakantie…) .

De ‘Last Minute Bagage Shopper’ is de allereerste dienst in Nederland die je koffer voor je inpakt, zodat je zonder inpakstress van je vakantie kunt genieten. Na het invullen van een online vragenlijst gaan speciale personal shoppers winkelen voor je. Het resultaat is een op maat gevulde koffer, inclusief nieuwe kleding, zonnecrème, strandlaken, boeken en iPad, die op de dag van vertrek voor je klaar staat op Schiphol.

Alleen paspoort nog

Dankzij deze op maat kofferinpakservice behoort inpakstress voorgoed tot het verleden. Jurgen De Vos, directeur van www.reiskriebels.nl, legt uit hoe het werkt:“Een online vragenlijst polst op voorhand jouw persoonlijke voorkeuren en maten. Zo weten onze shoppers naast jouw broek- en schoenmaat bijvoorbeeld ook wie je favoriete zanger of schrijver is. Met deze informatie gaan ze voor je winkelen en jouw koffer inpakken. Je hoeft zelf dus alleen nog maar te denken aan je paspoort en ticket. Ideaal bij last-minute vakanties of voor drukbezette zakenmensen.

Camera ‘cadeau’

De prijs van een reeds ingepakte koffer voor een reis van maximaal 5 dagen is € 1.999,- (Easy Pack). Voor wie een hele maand op reis gaat bedraagt een koffer € 5.999,- (Nirvana Pack). De personal shoppers zorgen dan voor een goedgevulde koffer inclusief iPod Touch, iPad en Canon compactcamera.

Ook voor de kinderen kunnen de koffers worden ingepakt, inclusief extra speelgoed. Via aparte vragenlijsten voor mannen, vrouwen en kinderen kunnen alle wensen worden doorgegeven. Alle koffers staan vervolgens klaar bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel op Schiphol, op 50 meter vanaf de vertrekhal.  Meer informatie op www.reiskriebels.nl/last-minute-bagage-shopper.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.