Grootste fotowedstrijd van Nederland

Zoom.nl bestaat 10 jaar en daarom hebben ze een grote fotowedstrijd uitgeschreven.

Zoom.nl bestaat 10 jaar en daarom hebben ze een grote fotowedstrijd uitgeschreven.

Voor het eerst organiseert Zoom.nl de grootste fotowedstrijd van Nederland. Ze vieren hun 10 jarig bestaan en gaan daarom met deze zelf uitgeschreven wedstrijd opzoek naar de foto van het jaar. De wedstrijd heeft 10 verschillende categorieën: architectuur, concert,dieren, fashion, landschap, macro, natuur, portret, sport en straatfotografie. In elke categorie kiest een jury 3 winnaars. Elke categorie kent een eigen jury met professionals uit het veld zoals Jeroen Jazet, Edwin Giesbers en Peter van Egmond. Bovendien wordt uit alle 10 categoriewinnaars één hoofdwinnaar gekozen. Dit is de Zoom.nl foto van het jaar. Deze fotograaf wint een fotoreischeque van SNP Natuurreizen t.w.v. € 5.000,-. In totaal wordt er bijna € 20.000,- aan prijzen weggegeven. Iedereen kan tot 20 oktober meedoen aan de wedstrijd via de website.

Jubileumnummer
De fotowedstrijd wordt aangekondigd in het extra dikke jubileumnummer van Zoom.nl, dat met een speciale jubileum fotocursus op dvd vanaf vrijdag 7 juni in de winkels ligt. Zoom.nl is al tien jaar lang het grootste fotomagazine van Nederland en de grootste fotocommunity van Europa. Dit betekent intensieve participatie van lezers met inspirerende events en workshops. Ook bij de jubileumeditie ontbreekt het er hier niet aan. Alle onderwerpen zijn tot stand gekomen met de inbreng van de lezers.

Succes met user generated content
Zoom.nl volgt hiermee de lijn die vanaf het begin werd ingezet. Na het eerste nummer in 2003 duurde het niet lang, voordat het magazine uitsluitend werd gevuld met foto’s van lezers uit de fotocommunity. Zo groeide Zoom.nl uit tot het grootste platform op het gebied van de vrijetijdsfotografie in Nederland, met een unieke wisselwerking tussen de online fotocommunity, het magazine, fotocursussen op dvd, een exclusief workshopprogramma en vele evenementen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.