Een weekeind vol feesten in de Kuip

In de kuip wordt meer dan alleen gevoetbald, zo zijn er in het weekeind van 27 t/m 29 juni verschillende feesten.

In de kuip wordt meer dan alleen gevoetbald, zo zijn er in het weekeind van 27 t/m 29 juni verschillende feesten.

In de Kuip is niet alleen plaats voor voetbal, ook het grootste studentenfeest wordt daar georganiseerd. Op 27 juni kunnen studenten het feest bezoeken en  optredens zien van Gers Pardoel en Yellow Claw. Als je helemaal klaar bent met je tentamens en het schooljaar is voorbij, dan is het tijd voor een feestje. Om de vakantie goed te beginnen kun je daarom met je vrienden naar de Kuip. Van 17.00 tot 23.00 is er veel muziek en bier op de bekende grasmat. Het wordt een groot feest, waar je de hele vakantie met veel plezier aan zult terugdenken. Voor €10,- kun je erbij zijn. Kijk voor meer informatie op de website.

Cinéma in De Kuip
De volgende dag gaan de voetjes van de grasmat bij het dance event ‘Cinéma in De Kuip’. Op vrijdag 28 juni 2013 is de grasmat van De Kuip van 17.00 tot 23.00 uur voor de gasten van Cinema in De Kuip. Cinema, een van de succesvolste clubs in Rotterdam geeft, in samenwerking met Stadion Feijenoord, een feest op de meest bijzondere locatie van Rotterdam: de middenstip van De Kuip. Met optredens van top-DJ’s, prachtige danseressen en meer. Line-up: Shermanology, Roog, Erick E, Dennis van der Geest, Andy Callister en Roberto Feness. Voor €12,50 heb je een kaartje. Voor meer informatie ga je naar de website.

Mysterious Outdoor Stadium Project
Op zaterdag vindt ‘Mysterious Outdoor Stadium Project’ plaats in de Kuip. Na twee uitverkochte edities in de Maassilo gaat Mysterious op zaterdag 29 juni naar buiten. Naast een goede line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects. Iedere editie nodigt Mysterious frontman Marc MacRowland artiesten uit die de boel op stelten zetten. Er zijn drie area’s met (latin)house, eclectic, hiphop, R&B en een vleugje dubstep. Line-up o.a. Sidney Samson, Billy the Kit, Gregor Salto, Benny Rodrigues, Dyna, Superior, Undercontrol en Stefan Vilijn. Het feest duurt van 14.00 tot 23.00 en voor €22,50 kun je erbij zijn. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.