Holland bekijken met 360-gradenfoto’s

Rondkijken in Nederland aan de hand van foto's. Foto: Common Creative

Rondkijken in Nederland aan de hand van foto’s. Foto: Common Creative


Virtueel rondkijken in Nederland aan de hand van 360-graden-foto’s, dat is het idee achter de site www.hollandtoer.nl, die maandag 24 juni 2013 live gaat. Hollandtoer.nl heeft de afgelopen 3 jaar musea, dierentuinen, kerken en andere highlights in beeld gebracht via interactieve 360-gradenfoto’s. Verder lopen bezoekers op Hollandtoer.nl door de straatjes en over pleinen van historische of toeristische steden en dorpen. Ook festivals zijn interactief te bekijken.

Het doel van Hollandtoer.nl is: de Nederlander enthousiast maken voor een vakantie, een weekendje weg of een dagje uit in Nederland. Tot nu toe zijn er van 24 steden en dorpen, 18 attracties en 28 evenementen bijna 15.000 foto’s gemaakt. Locaties zijn ook direct te bezoeken, zoals Amsterdam via Amsterdamtoer.nl, Delft via Delfttoer.nl. Attracties zijn gebundeld op Attractietoer.nl. Evenementen op Evenemententoer.nl. Op Hollandtoer.nl krijgt een bezoeker dagelijks wisselende suggesties voor een dagje uit of weekend weg in Nederland. Deze suggesties kan de bezoeker interactief bekijken en vervolgens een bezoek plannen. De bezoeker kan ook zélf op zoek gaan naar een stad of dorp, een attractie of evenement. De nieuwe site werkt samen met VVV’s in Nederland.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.