Jodocus Kwak komt naar Duinrell

Alfred Jodocus Kwak – de Nederlandse tekenfilmheld van de vorige eeuw – komt Duinrell opvrolijken. Het Vakantie- en attractiepark biedt de vakantiegasten en attractieparkbezoekers in de maanden juli en augustus zijn shows en meer als extra entertainment aan. Waarvan de opbrengsten dan ook nog eens naar goede doelen gaat.

Zaterdag 6 juli – 16.00 uur: Alfred J. Kwak – ‘Vader’; muziektheateravontuur voor de hele familie van 75 minuten in het Zomertheater. De wereldberoemde eend is al meer dan dertig jaar oud en nog steeds over hele wereld enorm populair. Geestelijk vader Herman van Veen schreef en regisseerde dit nieuwe muzikale avontuur, waarin Alfred misschien wel voor het grootste raadsel van zijn leven komt te staan… Dit muziektheateravontuur voor de hele familie wordt uitgevoerd door een gezelschap van jonge talentvolle podiumkunstenaars, de kleinkunstenaar Max Douw en Senna Gourdou, Mark Haayema, Milan Sekeris, Faizah Grootens en Barbara de Wit en een band o.l.v. Marnix Dorrestein.

De baten van de voorstelling Alfred J. Kwak zijn voor de Stichting “De Sportbank”, die een Jongeren Academie zal starten. Jaarlijks krijgen zwerfjongeren de kans om een geschikte baan/opleiding te vinden. Zie voor meer informatie www.desportbank.nl. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Wassenaar, de ING bank Wassenaar, NIBC bank Wassenaar en Rabobank Wassenaar en is een initiatief van de gemeente Wassenaar en Ladies In Art.

Zondag 7 juli: Eerste Hitz voor Kidz Familiedag, 13.00 u, 14,30 u, 16.00 u. In het Zomertheater van Duinrell geven Ernst & Bobbie, Lisa, Amy & Shelly, Manouk Pheifer en Junior Songfestival deelnemer Alessandro acte de présence. Naast de attracties van Duinrell, waar iedereen gebruik van mag maken, is er ook veel te doen rond het theater zoals schminken, spelletjes, knutselen. De gegenereerde inkomsten komen ten goede aan het Prinses Beatrix Spierfonds en in het bijzonder voor onderzoek naar spierziektes. Onderzoek is van belang zodat er medicijnen gemaakt kunnen worden die levensverlengend kunnen zijn voor mensen met een spierziekte. De substantiële opbrengst van de Hitz voor Kidz Familiedag op Duinrell gaat daar ook naartoe.

13 juli tot en met 25 augustus: 13.00 u, 14.30 u, 16.00 u, Summer Parade in het Zomertheater. Dagelijks tonen negen professionele artiesten, die behalve over geweldige danskwaliteiten, ook over acrobatische vaardigheden beschikken, hun bijzondere talent in de shows. Het publiek wordt buiten begroet door een aantal van de professionals, eenmaal binnen maakt het kennis met de overige medewerkers van de Summer Parade. In de show zijn er hoofdrollen voor onder anderen een bijzondere ballerina, een luchtacrobate, een magische Russische dame en jongleur David Severins, wiens veelzijdige kunsten als rode draad door het programma lopen. Muziek en dans vormen de basis van de show en men kan dan ook opzwepende productienummers verwachten op bij voorbeeld Pirates of the Caribbean.

Het hele seizoen – dagelijks, Ieder uur van 11.00 u tot 16.00 u De Kwakus Kwebbelshow in Rick’s Avonturen Burcht, Ieder uur van 10.30 u tot 16.30 u Play Kwek Show in Wonderland. Tijdens het hoogseizoen organiseert het entertainmentteam in en rond Duinrell Plaza veel activiteiten voor de vakantiegasten. Wekelijks worden er musicals opgevoerd, zoals de evenals vorig jaar succesvolle musicals Dirty Dancing en Mama Mia!. Nieuw dit seizoen is de musical Annie. Kinderen, die op Duinrell verblijven, kunnen samen met het Entertainmentteam oefenen en maken dan een kans om geselecteerd te worden om in de musical Annie mee te spelen. Het oefenen met de kinderen maakt deel uit van het entertainmentprogramma.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.