Londen een veelzijdige bestemming

Op reis naar Londen.

Op reis naar Londen.


Zoals u weet is Londen een echte wereldstad waar voor iedere toerist wel wat te beleven is. De stad kent een rijke mengeling van culturele bezienswaardigheden, winkels, gezellige restaurantjes en een hip en trendy uitgaansleven. Er is zoveel te doen in Londen, in vaak te weinig tijd. Vind hieronder een goede tip om zo effectief mogelijk alle bezienswaardigheden te zien.

Must-see bezienswaardigheden

Iedereen die voor het eerst naar Londen reist moet eigenlijk de bekende bezienswaardigheden zien. Wilt u goed voorbereid op reis gaan naar Londen? Pak dan een plattegrond van de stad en plaats een speld bij alle grote bezienswaardigheden. Denk hierbij o.a. aan de Towerbridge, Londen-Eye, de Big Ben en Buckingham Palace. Span een touwtje langs alle spelden en vind zo de ideale route langs alle bezienswaardigheden.

Vervolgens kunt u dan uitstippelen hoe u bij deze bezienswaardigheden terecht komt. Pakt u de metro of misschien wel een van de bekende rode dubbeldekker bussen. Zo kunt u heel efficiënt alle bezienswaardigheden aandoen.

Na een lange dag van toerist spelen heeft u zeer waarschijnlijk enorme trek gekregen. Duik dan een sfeervolle Engelse pub in. Hier kan je vaak zeer lekker eten tegen een schappelijke prijs.

Reizen naar Londen

Londen is op diverse manieren makkelijk te bereiken. Met de auto bijvoorbeeld bent u ongeveer 6 uur onderweg. Maar durft u het wel aan om links te rijden? Het is ook mogelijk om met de ferry over te varen naar Londen. U gaat dan met de trein naar Hoek van Holland om vervolgens met de ferry naar Engeland te varen om aldaar weer met de trein naar het hartje van Londen te reizen.
Nee de makkelijkste optie is om gewoon het vliegtuig te pakken en in nog geen uur tijd naar Londen toe te vliegen. Wanneer u niet teveel geld wilt uit geven voor uw hele reis naar Londen raden wij u aan om uw hotel en vliegtickets bijtijds te regelen. Goedkope vliegtickets zijn eenvoudig te boeken via een van de vele vliegticketvergelijkingswebsites zoals cheaptickets of schipholtickets.nl of natuurlijk bij de luchtvaartmaatschappijen zelf.

Lezersinformatie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.