Malta wil wereldwonder worden

Azure Window in Gozo, een van de voorgedragen plekken.

Azure Window in Gozo, een van de voorgedragen plekken.


Malta Tourism Autority heeft drie bezienswaardigheden genomineerd voor het achtste wereldwonder. VirtualTourist.com, een website voor reisonderzoeken die bij TripAdvisor Media Group hoort, organiseert deze actie. De drie genomineerde bezienswaardigheden zijn de Azure Window in Gozo, de Blue Lagoon in Comino en de Sint John’s Co-Kathedraal in Valletta, Malta.

Stemmen tot 30 september
Meer dan 200 genomineerden maken kans op de titel ‘achtste wereldwonder’. Stemmen kan tot 30 september op www.virtualtourist.com/8thwonder. De genomineerde met de meeste stemmen wordt bekroond tot achtste wereldwonder. De winnaar ontvangt een mediacampagne van VirtualTourist.

“Het is geweldig om de nominaties van bezienswaardigheden te ontvangen en we zijn ontzettend enthousiast over de nominaties van de Maltese eilanden,” zegt Giampiero Ambrosi, manager van VirtualTourist.com. “Leden en bezoekers van onze site hebben bijna elk land in de wereld bezocht. We zijn erg benieuwd welke bezienswaardigheid de titel achtste wereldwonder mag dragen.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.