Nieuw: Lasergame in donker bos

Lasergame
Klimrijk Brabant blijft zoeken naar nieuwe manieren om het publiek te verrassen. Hadden ze eerder al een cursus vuurspuwen op vaderdag, op zaterdag 6 juli organiseert Klimrijk Brabant een ‘Lasergame by Night’. Tijdens deze avond wordt het avontuur spannender door speciale verlichting, rook en geluidseffecten. Ook worden er gedurende de avond diverse spelvormen gespeeld.

De diverse spelvormen zijn: Team death Match, Capture the Flag en Free for all. Aanmelden kan individueel of met een complete groep. Bij individuele aanmelding worden er teams gevormd van minimaal 10 personen. De eerste teams starten om 19:30 uur en de volgende om 21:00 uur. Klimrijk Brabant heeft onlangs een tweede speelveld geopend, waardoor er meerdere groepen tegelijkertijd de strijd aan kunnen gaan.

Midzomer Lasergames

Van 2 juli tot en met 8 augustus vinden er ook Midzomer Lasergames plaats op iedere dinsdag en donderdag. Men kan zich individueel of met een complete groep aanmelden. Bij individuele aanmelding worden er teams gevormd van minimaal 10 personen. De eerste teams starten om 11:00 uur en de volgende om 14:00 uur. Vooraf reserveren voor deelname aan de Lasergame by Night of de Midzomer Lasergames kan telefonisch via 040-2540159. De prijs van deelname is € 15,- p.p. voor 90 spelminuten, inclusief materiaal en instructie. Meer informatie over Klimrijk Brabant is te vinden op www.klimrijk.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.