Nieuwe Photo- en Ecotours in Amsterdam

Met de nieuwe phototour leer je Amsterdam kennen als local en je fotovaardigheden te verbeteren.

Met de nieuwe phototour leer je Amsterdam kennen als local en je fotovaardigheden te verbeteren.

Er is een nieuwe tourorganisatie in Amsterdam: Toms Travel Tours. Ze beginnen met het aanbieden van 2 tours, een Phototour en een Ecotour. Met de Phototours laat Tom als persoonlijke gids en professioneel fotograaf liefhebbers van fotografie de stad Amsterdam zien én vastleggen door de lens van hun eigen camera. Ook worden er Ecotours aangeboden waarbij je fiets langs duurzame ondernemers, markten en winkels. Amsterdamse reisjournalist en fotograaf Tom van der Leij is de oprichter, hij reisde zelf jarenlang de wereld rond.

Phototours
Met de Phototour leg je zowel de verborgen schatten van Amsterdam als de toeristische hoogtepunten vast met je eigen camera. Persoonlijke gids en reisfotograaf Tom van der Leij bezocht 100 landen maar kent juist Amsterdam als een “local”. Vanuit zijn ervaring als professioneel fotograaf leert hij je op praktische wijze om je fotovaardigheden te verbeteren en inwoners te benaderen.
Wandel, fiets en vaar door Amsterdam met een camera in je hand en ontdek de stad als een “local”. De circa drie uur durende Phototours gaan langs alle stadsdelen, van hip Oost tot het oude stadscentrum rondom de wallen. De routes van de Phototours zijn afgestemd op de persoonlijke interesses van de deelnemers en geschikt voor fotografieliefhebbers op elk niveau. Tours zijn er vier keer per maand en kosten vanaf €35,- p.p.. De tours vereisen minimaal twee deelnemers, privétours zijn ook mogelijk.

Ecotours
Toms Travel Tours organiseert naast Phototours ook Ecotours waarbij je fietst langs trendy duurzame winkels, eco-vriendelijke initiatieven en biologische markten. Van mode en voeding tot kunst en design, de Amsterdamse Ecotour voert je langs de duurzame hoogtepunten van de stad te voet, op de fiets en in een bootje. Je tourt in kleine groepen, ontmoet inspirerende groene ondernemers en proeverijen zijn inbegrepen. De tours zijn er vier keer per maand en kosten vanaf €30,- p.p.. De tours vereisen minimaal twee deelnemers, privétours zijn ook mogelijk.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.