Nieuwe reis: Boardwalk to bush

Bij dit nieuwe arrangement zijn vier bezoeken aan het Shamwari dierenreservaat inbegrepen.

Bij dit nieuwe arrangement zijn vier bezoeken aan het Shamwari dierenreservaat inbegrepen.


Luxe luieren en ook de beesten in de bush bekijken. Dat is de essentie van een nieuwe Zuid-Afrikareis die samengesteld is door Sun International. De trip, een combinatie tussen luxe en de schitterende natuur in de Oost-Kaap, heeft als titel meegekregen: Boardwalk to Bush.

Het Boardwalk Hotel van Sun International ligt in Port Elizabeth, aan de kust in de Eastern Cape. Het hotel opende haar deuren eind vorig jaar. Om toeristen kennis te laten maken met het hotel en de omliggende natuur is er nu een arrangement samengesteld in samenwerking met Shamwari Game Reserve. Hier kunnen gasten malaria-vrij de Big Five bewonderen, zo belooft de organisatie.

All inclusive
Het arrangement bestaat uit een verblijf van een nacht in het Boardwalk Hotel en Spa (inclusief ontbijt) en twee overnachtingen in Shamwari Game Reserve. Bij het verblijf in Shamwari is alles inbegrepen: ontbijt, lunch, high tea en diner, koffie, thee, water en drankjes tijdens de vier game drives. Deze aanbieding is geldig tot 1 september 2013.

Het vijfsterren Boardwalk Hotel heeft 140 kamers die allemaal zeezicht hebben. Het resort heeft een Victoriaanse uitstraling, gecombineerd met moderne elementen en ligt tegen het decor van de Indische Oceaan. Op het resort kunnen gasten winkelen, flaneren over de boulevard, zitten op een van de vele terrasjes, adventure golf spelen, naar de bioscoop, bowlen of genieten in de Africology Spa. Meer weten? Kijk dan op www.suninternational.com of www.shamwari.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.