Primeur Appeltern: Landleven Tuinen

Nieuwe ontwikkelingen ontdekken in de Tuinen van Appeltern. Foto: De Tuinen van Appeltern.

Nieuwe ontwikkelingen ontdekken in de Tuinen van Appeltern. Foto: De Tuinen van Appeltern.


Leuk uitje voor iedereen ‘met groene vingers’, op zaterdag 22 juni houdt het blad Landleven in De Tuinen van Appeltern de eerste editie van ‘Landleven Tuinen’. Tijdens dit nieuwe tuinevenement is er volop aandacht voor de siertuin, maar komen ook de moestuin, fruittuin, bongerd en kruidentuin volop aan bod. Bezoekers kunnen genieten van de voorbeeldtuinen in Appeltern. Daarnaast worden gedurende de dag verschillende tuinworkshops en lezingen georganiseerd, die voor de bezoekers gratis bij te wonen zijn.

Een greep uit het programma:

  • Workshops moestuinaanleg door Landleven expert Christ Tielemans
  • Tuinfotografieworkshops door tuinauteur en fotograaf Modeste Herwig
  • Workshops stekken met Landlevencolumnist Marjan Sorgdrager
  • Lezingen verzorging van zomerbollen door Rita van der Zalm
  • Aanleg van een vlindervriendelijk erf, lezingen door Ineke Radstaat van de Vlinderstichting
  • Tuinmarkt met producten voor een levendig erf
  • Tuinadvies van Landleven-experts

Landleven is een magazine over buiten wonen en buitenleven. Het informeert en adviseert over alle facetten die bij het buitenleven komen kijken. Landleven Tuinen beperkt zich daarom niet tot de siertuin, maar laat alle onderdelen van het erf tot leven komen. Door vooraf aan te melden via www.landleven.nl/tuinen kunnen bezoekers Landleven Tuinen met € 2,50 korting bezoeken.

De Tuinen van Appeltern is een belevingspark tussen Nijmegen en Oss met meer dan 200 voorbeeldtuinen verspreid over ruim 22 hectare. Het park ligt in een echte Landlevensetting met uitzicht op boerderijen, stoere wilgenlanen en de rivierbeek die tussen de borders door loopt. Met de grootste plantencollectie van Nederland kunnen tuinliefhebbers hier hun hart ophalen. Voor kinderen is er een natuurlijk speelterrein waar ze op ruim drie hectare natuur hun energie kwijt kunnen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.