Robbie Williams nodigt je uit voor Estland

Robbie Williams. Foto: Common Creative

Robbie Williams. Foto: Common Creative


Robbie Williams kondigt vandaag op zijn Facebook-pagina een exclusieve videocompetitie aan, in samenwerking met het Estse bureau voor toerisme. Fans van de popster kunnen één van de tien geheel verzorgde VIP-reizen winnen inclusief een meet & greet met Robbie bij zijn concert op 20 augustus in de hoofdstad van Estland. De succesvolle Britse solo artiest kondigde ook aan dat tijdens deze show in Tallinn de officiële opnames voor zijn ‘Take The Crown’ tour worden gemaakt.

De fans van Robbie krijgen een kans om één van de tien VIP prijzenpakketten te winnen.
In ieder pakket zit:

  • een retourvlucht naar Tallinn
  • drie nachten in een viersterrenhotel
  • een VIP ticket naar Robbie William’s concert in Tallinn op 20 augustus
  • een meet & greet met Robbie
  • een superster behandeling met een speciaal programma in Estland
  • de kans om deel te nemen aan de film van Robbie’s concert film.

 
Naast deze 10 grote prijzen zullen 100 “Take The Crown” albums uitgereikt worden aan de deelnemers door een willekeurige trekking.

Hoe doe je mee?
Om deel te nemen, hoeven fans alleen een video opname van zichzelf te maken waarin ze in het Engels omschrijven hoe de muziek van Robbie Williams hun leven heeft beïnvloed. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn om te kunnen deelnemen. De video mag maximaal 60 seconden lang zijn. Vijf van de tien prijswinnaars worden gekozen, op basis van het aantal stemmen door andere Facebook-fans. De andere vijf worden geselecteerd door een panel van deskundigen. “Doe je best en we ontmoeten elkaar in Tallinn,” zegt Robbie Williams bemoedigend tegen al zijn fans om mee te doen in deze spannende wedstrijd.

Contrasten Estland tonen
“Naast het bezoeken van het concert en het ontmoeten van Robbie Williams, verheugen wij ons erop om de fans de contrasten en diversiteit van Estland te kunnen laten zien – van het middeleeuwse stadsleven tot de stilte in de ongerepte natuur, alles op een uurtje rijden,”, zei Martin Hirvoja, management van Enterprise Estonia.

Looptijd actie
De competitie loopt vanaf vandaag tot en met 21 juli 2013. Vanaf 22 juli tot 28 juli kan er publiekelijk gestemd worden. De winnaars worden op 1 augustus bekend gemaakt. Voor meer informatie en voorwaarden bezoek dan visitestonia.com of de Facebook-pagina van Estland. Robbie William’s zijn concert tour zal in dertien landen plaats vinden met 26 concerten, onder andere in Kopenhagen, Londen, München en Amsterdam.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.