Slagharen omgetoverd tot Gameland Kids

Tijdens Gameland in Slagharen vind je alle nieuwste games maar ook aan de oudere gamers is gedacht met retrogames.

Tijdens Gameland in Slagharen vind je alle nieuwste games maar er is ook plaats voor retrogames.

Slagharen wordt in juni 2 dagen omgetoverd tot Gameland Kids. Dit evenement op 22 & 23 juni is een must voor alle verzamelaars en gamefans. Tijdens dit weekeind kunnen gamers in het park terecht voor de nieuwste games en laatste snufjes uit de gamewereld. Veel gameproducenten en computerfabrikanten komen naar Slagharen om de gamers hun nieuwste producten en technologieën te laten zien. Gamers kunnen in alle attracties van Slagharen en tegelijkertijd de laatste gametrends volgen tijdens Gameland Kids.

Gameland vanuit België
De organisatie van Gameland Kids is in handen van Steven Leunens en Wouter Van Hauwermeiren. Leunens: “Nadat we twee succesvolle Gameland evenementen achter de rug hadden in Bobbejaanland (BE) was het voor ons een logische stap de uitbreiding naar Nederland te zoeken. Het concept van Gameland Kids is uniek in de Benelux en wordt een niet te missen evenement voor elke gameliefhebber. Omdat we het evenement nauw willen laten aansluiten bij het park, kozen we voor een iets andere insteek dan in België en richten we ons vooral op de allerkleinste gamers maar ook de ouders die hun begeleiden.

Gameland Slagharen
Tijdens Gameland in Slagharen kun je met je kinderen titels spelen zoals Just Dance 4 (Ubisoft), Nintendo Land (Nintendo) en Skylanders (Activision). Ook aan de  oudere gamers is gedacht hier is een hele Retro Gaming Arena voor. Je  kan ook kiezen voor een Gameland arrangement, waar je het hele weekend in een omgeving kan overnachten die helemaal in het teken van Gameland staat.

Kaarten voor Gameland kosten in voorverkoop 13,5 euro ipv 25 euro. Weekend-arrangementen zijn beschikbaar vanaf 164,50 euro. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.