Stayokay nu ook voor gezinnen

Stayokay hostels zijn er nu ook speciaal voor gezinnen, zodat de hele familie van een budgetvakantie kan genieten.

Stayokay hostels zijn er nu ook speciaal voor gezinnen, zodat de hele familie van een budgetvakantie kan genieten.

Hostelketen Stayokay wil families en gezinnen als nieuwe doelgroep aantrekken. Nu zijn ze vooral bekend onder jongeren die op zoek zijn naar een goedkope slaapplaats tijdens het backpacken maar ze willen ook graag een hostel voor families zijn. Hiervoor heeft Stayokay vijf hostels gemaakt voor families, met een huiskamer en extra kinderactiviteiten. Deze familiehostels staan midden in de duinen, aan de Friese meren of in de bossen. Bij aankomst krijgen kinderen een eigen paspoort. Daarnaast zijn er familie arrangementen, zo blijft een korte vakantie voor gezinnen betaalbaar.

Familiehostels
De familiehostels bevinden zich op Ameland, Texel, Egmond, Gorssel en Sneek. De hostels hebben grote familiekamers en je slaapt in stapelbedden. Er worden activiteiten georganiseerd tijdens de schoolvakanties en weekenden voor kinderen en het hele gezin. Overnachten in een familiekamer is in de zomerperiode mogelijk vanaf € 79,- per nacht inclusief ontbijt. Maar ook in de andere Stayokay hostels zijn gezinnen en families meer dan welkom.

Budgetvakantie
Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: “Gezinnen vinden bij Stayokay een plek voor een zorgeloze, korte budgetvakantie in eigen land. Daarbij staat naar buiten gaan en ontdekken voorop. De natuur en omgeving op een verrassende manier ervaren. Stayokay zorgt ervoor dat gezinnen (weer) het pure plezier ontdekken. Het gezin slaapt op een eigen familiekamer en de volgende dag geniet ze met andere gezinnen van een ontbijt of diner. Het plezier zit vaak in kleine, eenvoudige dingen.”

Kidspaspoort
Kinderen ontvangen bij aankomst in een familiehostel een speciaal kidspaspoort. In het kleurrijke paspoort vinden kinderen spelletjes en opdrachten voor in de natuur en in de stad. Voor het uitvoeren van opdrachten kunnen stempels worden verdiend. Ook is er ruimte voor een eigen foto, vingerafdruk en tekeningen. Tijdens een verblijf helpen de medewerkers van Stayokay kinderen graag op weg naar een nieuw avontuur.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.