Toughpad voor sport en op vakantie

De Toughpad van Panasonic kan wel wat hebben, ideaal om mee te nemen op fiets- of wandelvakantie.

De Toughpad van Panasonic kan wel wat hebben, ideaal om mee te nemen op fiets- of wandelvakantie.

De Panasonic Toughpad is een tablet maar dan een die tegen een stootje kan. Veel mensen willen hun tablet meenemen op vakantie maar durven dit niet goed aan omdat de apparatuur wel erg breekbaar is. Eigenlijk is een Toughpad vooral voor professionals maar Panasonic ziet een enorme groei in verkoop aan particulieren nu de zomervakantie eraan komt. Vakantiegangers willen namelijk hun tablet ook graag meenemen in zijn rugzak, achter op de fiets, op de camping, aan het strand of op de boot. De stevige tablets van Panasonic Toughbook zijn dan een goede optie. De Toughpad tablet is duurder dan een standaardtablet maar hij kan dan ook meer aan en is gemaakt voor duurzaamheid, connectiviteit, batterijduur en veiligheid. Je krijgt dus een tablet die je niet in de steek laat ongeacht de omstandigheden.

Toughpad
Het gebruik van tablets groeit enorm. Ze zijn inmiddels zelfs al veel populairder dan notebooks; niet in de laatste plaats omdat ze zo handig mee te nemen zijn en toch beschikken over een behoorlijk groot scherm. Veel gebruikers nemen hun tablets of smartphones tegenwoordig overal mee naar toe. Helaas blijken ze dan toch behoorlijk kwetsbaar voor vallen, stoten of vocht. Zeker tegen de omstandigheden op vakantie of tijdens het sporten zijn ze vaak niet bestand. De apparatuur heeft dan te lijden van het vele in- en uitpakken, het reizen en pittige weersomstandigheden met hitte, kou en regen. Ook in de rugzak, in de sporttas, op de camping, op het strand, in de boot of achterop de motor of de fiets zijn ze erg gevoelig voor beschadigingen. De verzekering zal de apparatuur ongetwijfeld vergoeden, maar de rest van de vakantie zonder toegang tot bedrijfsinformatie, collega’s, familie, vrienden, internet, e-mail en Whatsapp is voor de meeste mensen tegenwoordig onvoorstelbaar.

Nieuwe tablets
Panasonic Toughbook, die bekend staat om zijn robuuste notebooks voor de mobiele werknemer, heeft begin van het jaar een tweetal nieuwe tablets op de markt gebracht, die niet alleen uitstekende prestaties bieden, dun en licht zijn, maar bovendien even sterk als de andere Toughbook-producten. Ze zijn eigenlijk ontworpen voor de zakelijke gebruiker, maar garanderen ook op de camping, op het sportveld of in de natuur een altijd werkende computer en verbinding. De twee modellen zijn: De Toughpad JT-B1 (adviesprijs 800 euro) een robuuste 7 inch Android-tablet en De Toughpad FZ-G1 (adviesprijs 2.100 euro) een professionele tablet met Windows 8 Pro en uitgebreide aansluitmogelijkheden.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.