Veel artiesten bij Isle of MTV op Malta

Isle of MTV wordt al een paar jaar op Malta georganiseerd en het is elke keer een groot feest.

Isle of MTV wordt al een paar jaar op Malta georganiseerd en het is elke keer een groot feest.

Het jaarlijkse openlucht evenement Isle of MTV vindt op 26 juni weer plaats op Malta. De line-up wordt steeds verder onthuld en de laatste naam die is toegevoegd, is Jessie J. Zij gaat, naast haar hit ‘Price tags’, haar nieuwe single ‘Wild’ spelen. Daarnaast kun je haar nieuwe look bewonderen, de zangeres heeft haar lange haar namelijk afgeschoren voor voor het goede doel Red Nose Day. Zij is niet de enige bekende artiest die op het podium zal verschijnen. Eerder maakten MTV en Malta VVV bekend dat de Britse opkomende band Rudimental, zangeres Rita Ora en Afro Jack in de line-up staan van Isle of MTV. Het grootste Europese openluchtconcert trekt jaarlijks bezoekers uit de hele unie en zal wereldwijd uitgezonden worden op MTV. De zevende editie van Isle of MTV vindt plaats op het Il-Fosos plein op Malta.

Over Isle of MTV
Isle of MTV is het hoogtepunt van een week lang clubfeesten en live straatoptredens tijdens de Malta Music Week van 21 tot en met 26 juni. Na zeven jaar heeft de Isle of MTV verschillende artiesten als Will.i.am, Flo Rida, Snoop Dogg, Far East Movement, David Guetta, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Nelly Furtado, Maroon 5, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D, Shaggy, Garbage, Jazzy Jeff, Gorillaz, OneRepublic en Morcheeba voorbij zien komen die het podium van de Isle of MTV compleet hebben overgenomen. Eerder werd Isle of MTV gehouden op Torre de Belém, Lissabon, Portugal (2002), Ile du Gaou, Six-Fours Les Plages, Frankrijk (2003), Tossa De Mar, Costa Brava, Spanje (2004), Piazza dell Unita’ d’Italia, Trieste, Italië (2005).

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.