Verras je vader met cursus vuurspuwen

Je kan je vader tijdens Vaderdag een heel speciaal cadeau geven, een cursus vuurspuwen.

Je kan je vader tijdens Vaderdag een heel speciaal cadeau geven.

In Klimrijk Brabant kun je tijdens Vaderdag meer doen dan alleen klimmen. Op 16 juni zijn er namelijk speciale activiteiten georganiseerd speciaal voor papa tijdens een Robin Hood-dag. Hij kan dan, naast klimmen, ook een cursus vuurspuwen en een schietclinic volgen. Iedere vader die deelneemt aan de schietclinic helpt hiermee Stichting Heppie, want voor ieder schot in de roos geeft Klimrijk een gratis entreebewijs voor het klimpark aan Stichting Heppie. Om mee te doen met de Robin Hood-dag moet je wel even reserveren.

Robin Hood-dag
Op Vaderdag organiseert Klimrijk Brabant de Robin Hood-dag. Op deze dag kan het hele gezin komen klimmen. De vader krijgt dan een cursus vuurspuwen en een schietclinic cadeau. De cursus vuurspuwen wordt verzorgt door Bart Jansens, recordhouder vuurspuwen, van de Rooiesok.
Eerst gaan de vaders met water oefenen en daarna volgen de echte vlammen onder begeleiding van de instructeur en onder toeziend oog van andere bezoekers. Bij gunstige weersomstandigheden wordt er gezamenlijk een grote vuurbal geproduceerd.
Vervolgens mogen de vaders echt in de huid van Robin Hood kruipen. Tijdens de schietclinic wordt er geschoten met een handboog of een blaaspijp. Voor elk schot in de roos geeft Klimrijk Brabant een toegangskaartje aan Stichting Heppie voor een dagje klimmen.

Stichting Heppie
Stichting Heppie zet zich in voor kinderen van 6 t/m 18 jaar die niet onbezorgd kunnen opgroeien en die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Voor deze kinderen worden actieve groepsvakanties en sfeervolle weekenden georganiseerd. Tijdens deze vakanties en weekenden krijgen de kinderen de kans om zich te ontspannen, spelen en vooral genieten van een zorgeloze tijd. Meer informatie over Stichting Heppie is te vinden via de website.

Klimmen in Klimrijk Brabant is alleen mogelijk vanaf een lengte van 1.30 meter. Vooraf reserveren voor deelname aan de Robin Hood-dag is noodzakelijk en kan via [email protected] of via 040-2540159. De prijs van dit arrangement is €25,-.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.