Wat doen in weekend van 15 en 16 juni?

Weer tal van top-acts bij Pinkpop 2013. Foto: Common Creative

Weer tal van top-acts bij Pinkpop 2013. Foto: Common Creative

Elke Dag Vakantie.nl helpt je bij het plannen maken voor ieder volgend weekend. Hier onder weer een beknopt overzicht van wat je kunt doen in Nederland in het weekend van 15 en 16 juni 2013:

  1. Het is het weekend van Pinkpop met optredens van o.a. Kings of Leon, The Killers, The Script, Ben Howard, Triggerfinger en Douwe Bob.
  2. En natuurlijk het evenement Oerol! Vanaf vrijdag 14 juni is er weer een week lang volop kunst te beleven op Terschelling.
  3. Het zijn de Luchtmachtdagen bij vliegbasis Volkel. Thema is ditmaal: 100 jaar militaire luchtvaart.
  4. Het is het NK acrobatische gymnastiek, dans, ritmische gymnastiek, streetdance, trampolinespringen, turnen in Ahoy in Rotterdam.
  5. Voor zeil-liefhebbers: Het is de internationale Ronde van Texel
  6. Het internationale Grand Slam Beachvolleybaltoernooi in Scheveningen
  7. Carnaval & Musica-festival, de opvolger van het Zomercarnaval georganiseerd door Rotterdam Unlimited met straatparade en optredens
  8. Het is Open Winddag, waarbij in verschillende provincie windturbines bezocht kunnen worden.
  9. Holland Zingt Hazes, waarbij in de Ziggo Dome in Amsterdam de meest succesvolle nummers van André Hazes worden vertolkt door oa Trijntje Oosterhuis, André van Duin, Willeke Alberti, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en Eona Philippo.
  10. Bij Fort bij Spijkerboor in de Beemster zijn workshops rap, percussie en dans voor kinderen. Met ’s middags een optreden van Ali B. Er kan meteen een kijkje genomen worden in dit indrukwekkende fort van Natuurmonumenten. Dit gebeurt ter gelegenheid van het Werelderfgoedweekend, waarbij meer historische gebouwen in het land bekeken kunnen worden.
  11. En niet vergeten: Het is vaderdag.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.