Zeeuwse pontjes varen weer

Zeeland. Foto: Common Creative

Zeeland. Foto: Common Creative


Vanaf dit weekend zijn alle Zeeuwse Pontjes weer gaan varen tussen de eilanden in het Deltagebied. Volop genieten van deze belevenis op het water kan voor een fiets- of wandeltocht overwogen worden. Dit jaar zijn er drie nieuwe verbindingen. De driehoek Yerseke – Gorishoek – Wemeldinge is dit jaar nieuw leven ingeblazen. De aanlegplaats in Wemeldinge is hierbij met behulp van lokale ondernemers en de gemeente Kapelle aan het netwerk toegevoegd. Ook nieuw dit jaar zijn de driehoek Port Zélande – De Punt – Brouwershaven en een extra verbinding tussen Veere en Kamperland. Deze laatste legt in Kamperland aan bij de Uithaven. De Almanak van de Zeeuwse pontjes is voor € 2,00 te koop bij alle Zeeuwse VVV’s en de VVV’s op Goeree-Overflakkee en bij de grotere VVV’s in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Daarnaast is de Almanak te bestellen via www.zeelandshop.com. Kijk ook eens op de website www.rondjepontje.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.