Zoektocht naar dé autovakantiehit

Sunny Cars is opzoek naar de autovakantiehits van Nederland.

Sunny Cars is opzoek naar de autovakantiehits van Nederland.

Iedereen heeft wel een bepaald liedje dat je terug brengt naar een vakantie. Zo kan ik me bijvoorbeeld nog goed herinneren dat wij tijdens het hoogtepunt van het liedje ‘Summerjam’ op vakantie waren in Zuid-Frankrijk en reden over zonovergoten wegen. Iedereen heeft wel een autovakantienummer waar bijzondere vakantieherinneringen aan verbonden zijn. Vanaf vandaag start autoverhuurbemiddelaar Sunny Cars de zoektocht naar dé autovakantiehits van Nederland. Het bedrijf roept alle Nederlanders op hun favoriete vakantiehit met bijbehorend verhaal in te zenden via Sunny Cars Facebook. De vakantiehit waar het meest bijzondere verhaal achter schuilt wint een huurauto op een willekeurige vakantiebestemming en een jaarabonnement op Spotify.

Hoe doe je mee?
Tot en met 14 juni kunnen alle Nederlanders hun favoriete autovakantienummer en motivatie inzenden via de speciale Facebook-app op de Facebook-pagina van Sunny Cars . Het nummer met het mooiste verhaal wint. Alle ingezonden autovakantiehits worden daarnaast gebundeld in een ‘Sunny Cars Holiday Playlist’ op Spotify. Deze playlist is door alle autovakantiegangers te gebruiken om hun vakantiebeleving compleet te maken.

Prijs
Helemaal in het teken van ‘vakantiebeleving’ ontvangt de persoon die de winnende vakantiehit aandraagt een huurauto op een zelf te bepalen reisbestemming*. Daarnaast win je een jaarabonnement op Spotify zodat je de ‘Sunny Cars Holiday Playlist’ overal ter wereld kan beluisteren. Daarnaast worden er ook een tweede en een derde prijs weggegeven van autohuur tot een Spotify-abonnement. Op basis van het leukste verhaal kiest de jury, bestaande uit de General Manager Nederland en België Hans Knottnerus en Marketing Manager Suzanne Al, de winnaar.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.