Amsterdam Dungeon wil koude(!) rillingen bezorgen

Bezoekers worden door de rechter beoordeeld.

Bezoekers worden door de rechter beoordeeld.


Je moet wat om als bedrijf publiciteit te genereren in deze lauwe handelstijden (getuige het bekende marktkoopman-gezegde: Vrouwen bloot, handel dood). Dit is dan ook wel een slimme zet van de Amsterdam Dungeon: Met het aanhoudende warme weer is het voor veel Nederlanders een reden om lekker een vrije dag te nemen. Zo ook voor de schrikwekkende rechter uit de Amsterdam Dungeon attractie. Hij is vandaag buiten de kelder getreden om mensen die een dagje uit zijn te beoordelen op “goed” gedrag. Elke “goede ” burger krijgt van de rechter toestemming om de koele kelders van The Amsterdam Dungeon te betreden. Bij aanhoudend mooi weer van boven de 25 graden krijgen de eerste 25 bezoekers tot en met zondag vrije toegang.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.