Asterix & Obelix komen naar Groningen

In het Nederlands Stripmuseum kun je binnenkort de nieuwe tentoonstelling ‘Asterix & Obelix met de Franse slag’ bekijken.

In het Stripmuseum kun je straks de tentoonstelling ‘Asterix & Obelix met de Franse slag’ bekijken.

Het Nederlands Stripmuseum Groningen maakt zich op voor de komst van de Galliërs. Binnenkort is namelijk de nieuwe tentoonstelling ‘Asterix & Obelix met de Franse slag’ te zien. Deze tentoonstelling komt uit Frankrijk en werd geproduceerd door 9eArt+ voor het Internationale Festival van het Stripverhaal van Angoulême. Daar werd de tentoonstelling bekend met de naam ‘Uderzo in Extenso’. ‘Asterix & Obelix met de Franse slag’ is van 14 augustus tot en met 3 november te zien in Het Nederlands Stripmuseum Groningen. De expositie wordt drietalig opgezet en is geschikt voor jong en oud.

Meer te beleven
In Het Nederlands Stripmuseum zijn het hele jaar door diverse tentoonstellingen te bezichtigen. Zo kan men tot en met 14 juli 2013 tijdens de tentoonstelling ‘Coverart’ overeenkomsten of verschillen ontdekken van een scala aan covers. De tentoonstelling ‘Daar komen de Russen’ geeft op een bijtende, cynische of humoristische kritiek op politieke en maatschappelijk issues in Rusland en is te bezichtigen tot en met 31 augustus 2013.

Voor meer informatie ga je naar de website. Het Nederlands Stripmuseum Groningen is in juli en augustus dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.