Babyshower voor olifantje in Emmen

In Dierenpark Emmen is voor de 25ste keer een babyolifantje geboren, dit wordt gevierd met een babyshower.

In Emmen is voor de 25ste keer een babyolifantje geboren, dit vieren ze met een babyshower.

In Dierenpark Emmen is op 15 juli  voor de 25ste keer een olifant geboren, dat vinden ze een feestje waard. Om dit met alle bezoekers te kunnen vieren wordt op 28 juli een babyshower gegeven. Hier hoort ook een heel programma bij, zo kunnen kinderen traktaties maken voor de olifanten en als je ook op 15 juli geboren bent mag je gratis naar binnen.

Met abonnement
Voor abonnementhouders wordt het park zondag 28 juli eerder geopend. Vanaf 9.30 uur mogen zij traktaties maken voor de olifanten en deze zelf verstoppen op het eiland. Kinderen met een abonnement mogen de rest van de dag bovendien traktaties maken voor andere dieren. Dat geldt ook voor kinderen die verkleed als olifantje naar het park komen.

Beschuit met muisjes
Wie, net als het olifantje, geboren is op 15 juli krijgt tijdens de babyshower gratis toegang tot het park. Natuurlijk staan er voor alle bezoekers beschuiten met muisjes klaar. Ook worden er diverse presentaties gehouden waarbij traktaties aan de dieren worden uitgedeeld. Kinderen kunnen tijdens de babyshower bovendien naar de disco, meedoen aan allerlei olifantenspelletjes of zich laten schminken.

Verzin een naam
Dierenpark Emmen roept iedereen op om een geboortekaartje te maken met daarop een naam voor het jonge olifantje. Uit alle geboortekaartjes die tijdens de babyshower worden ingeleverd, wordt een winnaar gekozen. Het jonge olifantje krijgt die naam vertaald in het Birmees. Iedereen die een zelfgemaakt geboortekaartje of een tekening inlevert, krijgt een poster.

Het hele programma van de babyshower vind je op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.