B&B’s bundelen krachten op bevrijdingsroute

Het interieur van een van  B en B's  en logo van de nieuwe site.

Het interieur van een van B en B’s en logo van de nieuwe site.


Iedereen weet dat toeristen op zoek zijn naar ‘belevenissen’. De plek waar ze overnachten is van ondergeschikt belang. Daarom slim dat Bed & Breakfast-eigenaren langs de bevrijdingsroute van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog nieuws over activiteiten verspreiden via hun nieuwe website www.slapenopdeliberationroute.nl.

Drie B&B eigenaren in Gelderland én Noord-Brabant komen hiermee tegemoet aan de wens van hun gasten om ook suggesties te geven over andere delen van de Liberation Route. “Om de lezer en (potentiële) gasten optimaal van dienst te zijn, komen we iedere eerste dag van de maand gegarandeerd met nieuwe artikelen (post) op onze blog. Als er tussentijds nieuwswaardige ontwikkelen zijn, melden we die natuurlijk ook”, aldus Wilma Lankhorst (AnnA B&B Nijmegen) initiatiefneemster van de blog.

“Onze gasten die het Liberation Route arrangement boeken, willen meer weten dan alleen de locaties in bijvoorbeeld Oirschot of Nijmegen. Mede daardoor hebben we de handen in een geslagen. Naast een gezamenlijk arrangement (de Bevrijdings4-daagse) hebben we nu ook ons blog”, aldus Netty Rook. “Om verhalen zelf goed te leren kennen, zijn we alle drie regelmatig op pad”, zegt Cecile Govaart (B&B Heyendaal 43 Nijmegen). “Onze trouwe lezers gaan we iedere maand belonen met een leuke bloglezersaanbieding”, vult Netty Rook (B&B Carpe Diem Oirschot) aan. Als extra service staan er allerlei tips voor overnachtingen op de route (inclusief hotels, campings en camperplaatsen) op de blog. “De vraag van de klant is leidend voor het aanbod op de blog. Onze drie B&B’s zijn gewoon drie van de vele opties”, zegt Lankhorst. “We willen de fakkel van de vrijheid aan zo veel mogelijk gasten en collega accommodatiehouders doorgeven, besluit Govaart.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.