Center Parcs Park Bostalsee geopend

Center Parcs heeft er een nieuw park bij in Duitsland. Park Bostalsee ligt aan een groot watersportmeer.

Center Parcs heeft er een nieuw park bij in Duitsland: Park Bostalsee, dit park ligt aan een groot watersportmeer.

Center Parcs heeft er een nieuw vakantiepark bij: Park Bostalsee. Dit nieuwe park ligt aan het 120 hectare grote watersportmeer Bostalsee en het is vlakbij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Luxemburg. Met de opening van dit park heeft Center Parcs nu vijf vakantiepark in Duitsland en twintig vakantieparken in totaal. Park Bostalsee is 90 hectare groot en heeft 500 huisjes. Het ligt in het glooiend heuvellandschap aan de Bostalsee, één van Duitslands grootste meren, in het natuurpark Saar-Hünsruck in de deelstaat Saarland.

Natuur
Park Bostalsee is het 20e park dat aan de reeds uitgebreide Center Parcs portfolio met vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland wordt toegevoegd. De flora van het park bestaat uit 450 verschillende boom- en struiksoorten en diverse kruiden. Dit alles maakt deel uit van een grootschalig project om de natuurlijke biodiversiteit terug naar de regio te brengen. Park Bostalsee ligt op 4 uur rijden vanaf Utrecht en op steenworpafstand van Saarbrücken en Trier, de oudste stad van Duitsland.

Waterplezier
Het hoogtepunt voor alle waterliefhebbers is de Bostalsee met een directe toegang voor Center Parcs gasten. In de zomer kan je zwemmen, zonnebaden op één van de stranden, wandelen in de omringende natuur en fietsen langs de oevers – het meer is namelijk omringd door een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden met routes van verschillende afstanden. Daarnaast biedt Center Parcs talrijke wateractiviteiten zoals windsurfen, zeilen, duiken, waterfietsen, varen en vissen. In de winter nodigt het meer uit tot schaatsen of ijslopen en bovendien kunnen gasten in de omgeving skiën, langlaufen, rodelen en sneeuwschoenwandelen.

De huisjes
De cottages van Park Bostalsee zijn gebouwd op vlakke plateaus aan de glooiende oevers, grotendeels in zuidelijke richting met panoramische uitzichten over het meer en het omringende landschap. Ze zijn op harmonieuze wijze in de natuur geïntegreerd, geheel in lijn met de filosofie van Center Parcs waarbij respect voor het milieu hoog in het vaandel staat. Er zijn drie categorieën cottages, variërend van 2 tot 10 personen die allen uit twee etages bestaan: Comfort, Premium en VIP. De Premium cottages beschikken over een open haard en een thuisbioscoopsysteem en de VIP cottages bevatten daarnaast eveneens een entertainmentruimte, een infraroodsauna, een jacuzzi en een outdoor open haard met geïntegreerde grill.

Wat maakt het uniek
Uiteraard is in het park alles aanwezig wat Center Parcs uniek maakt: een Aqua Mundo van 4.000m2 – een subtropisch zwemparadijs met drie glijbanen waaronder de langste (142 m.) van alle Center Parcs parken, golfslagbad en indoor waterspeeltuin – en de Market Dome, een overdekt tropisch centrum met een supermarkt, restaurants en een terras direct aan het meer. Het activiteitenaanbod is zeer uitgebreid met speeltuinen, een kinderboerderij in de stijl van een traditionele hoeve uit het Duitse Saarland, een bowlingbaan, fietsverhuur en midgetgolf (indoor en outdoor).

Voor meer informatie ga je naar de website.

Center Parcs Park Bostalsee parkfilm:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.