Dinnercruise langs skyline van New York

Per boot langs de highlights van New York.

Per boot langs de highlights van New York.


Je kunt New York op vele manieren bekijken, per fiets, bus of zelfs helikopter. Maar een andere mogelijkheid is per boot. Bijvoorbeeld met een dinnercruise. We schetsen even de setting: Het One World Trade Center nadert zijn voltooiing; het hoogste punt is bereikt. De bouw van de 541 meter hoge wolkenkrabber zal dit jaar nog worden afgerond. Het is een indrukwekkende verschijning in het silhouet van New York. Een goede manier om die nieuwe skyline te bewonderen is vanaf de Hudson River, met een dinnercruise.

Je vaart met Bateaux Cruises langs alle beroemde bruggen en gebouwen van New York. Vanaf een luxe schip ontdek je de vele bouwstijlen die de stad rijk is. Brooklyn Bridge, Chrysler Building, Empire State building en het Statue of Liberty. En natuurlijk het nieuwe One World Trade Center. Zowel de skyline van Lower Manhattan als van Midtown Manhattan komen in beeld. Onder het genot van een culinair viergangendiner zie je de imposante metropool oplichten. Op de achtergrond klinkt live jazz muziek. Deze dinnercruise is, inclusief vliegreis en hotel, bijvoorbeeld via Stedentrips.nl te boeken. De prijs voor vier dagen is dan 729 euro per persoon. Daar komt dan 109 euro per persoon voor de dinnercruise bij. De cruise duurt drie uur.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.