Griezelen op ‘Treppe ins nichts’

De Treppe ins Nichts.

De Treppe ins Nichts.


Oostenrijk is een nieuwe attractie rijker: De Treppe ins Nichts. Voor de zuidwand van de Schlademinger-gletsjer in het Dachsteingebergte komt een kleine trap die leidt naar een platform met een glazen bodem. Wie daarop staat kijkt 100 meter in de diepte naar de bergen onder hem. Op het platform mogen vanwege de constructie en de ruimte maximaal vier mensen tegelijkertijd staan. Dit is zeker een attractie door iedereen met maar een beetje hoogtevrees gemeden moet worden. Er is nog geen officiële site voor deze attractie, maar meer informatie is hier in de toekomst te vinden, aangezien het onder het bureau van toerisme van deze regio valt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.