Joe Cocker komt naar Kroatië

Joe Cocker geeft een exclusief optreden in het Romeinse amfitheater in Pula.

Joe Cocker geeft een exclusief optreden in het Romeinse amfitheater in Pula, Kroatië.

Op 21 augustus geeft de Britse rock- en blueszanger Joe Cocker een eenmalig concert in het Romeinse amfitheater in Pula. Cocker, bekend vanwege zijn ruige stem en kenmerkende gebaren, ontving veel prijzen en scoorde grote hits, waaronder het nummer 1-duet ‘Up where we belong’ met Jennifer Warnes en een groot aantal Beatles-covers. Zo was zijn eerste grote hit was ‘With a Little Help from My Friends’, een cover van de Beatles song. Daarnaast is hij ook bekend van ‘You are so beautiful’, ‘Up where we belong’ en ‘Unchain my heart’. Joe Cocker is al meer dan veertig jaar actief in de muziekindustrie en nog steeds een van de meest populaire en succesvolle artiesten ter wereld. Als je van zijn muziek houdt is dit een goed concert om ook nog een vakantie omheen te plannen.

Pula
Pula is een van de grootste steden op het schiereiland Istrië, de meeste westelijke punt van de Republiek Kroatië. Deze historische Romeinse stad biedt naast ongerept natuurschoon en kristalhelder water een overvloed aan culturele activiteiten in het schitterende, goed behouden amfitheater uit de 1e eeuw n.Chr., waaronder het internationale filmfestival van Pula, dat dit jaar 60 jaar bestaat.

Verblijven in Pula
Je kan het concert combineren met een verblijf in het Park Plaza Histria Pula. Je vindt er onder meer binnen- en buitenzwembaden, restaurant Taverna, een champagnebar waar proeverijen worden georganiseerd met mousserende wijnen uit Istrië (alleen wijn uit de Champagne streek in Frankrijk mag ‘champagne’ heten) en een spa. Als je met het hele gezin op vakantie gaat heeft Park Plaza Verudela Pula appartementen met uitzicht op zee, drie zwembaden, diverse restaurants en andere voorzieningen op het terrein, waaronder een speciaal kinderparadijs.

Kaartjes zijn te krijgen vanaf €43,-. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.