Klassieke muziek tussen de apen

AapApenheuledited
Van Mozart tot elektronische muziek, het kan allemaal op donderdag 8 augustus 2013, als er een bijzonder evenement plaatsvindt in de Apenheul in Apeldoorn. Samen met het NJO, de Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie, brengt het dierenpark een avond vol muziek. Tijdens Gorilla’s en Violen wordt er door het hele park gemusiceerd: Mozart tussen de doodshoofdaapjes, Steve Reich op het gorilla-eiland, Enescu bij de orang-oetans… er is voor ieder wat wils. Kaarten zijn zo lang de voorraad strekt te koop op www.apenheul.nl.

Pizza-arrangement
Apenheul opent speciaal voor deze muziekavond zijn deuren op donderdagavond 8 augustus vanaf 18.30 uur (wie het pizza-arrangement boekt is om 17.30 uur al van harte welkom). Vanaf 19.00 uur wordt er live gemusiceerd op bijzondere locaties in het park. Wat dacht je van een blazerstrio tússen de doodshoofdaapjes? Of een Electric Counterpoint midden op het gorilla-eiland? Kaarten zijn alleen online te koop. Voor jongeren t/m 26 jaar kosten deze € 15,- p.p. en voor volwassenen vanaf 27 jaar € 20,- p.p.

Voor wie extra wil genieten heeft Apenheul twee overheerlijke arrangementen samengesteld voor deze avond. In de tenten van Kambizuri worden van 18.00 tot 19.00 uur doorlopend versgebakken pizza’s geserveerd voor € 13,50 p.p. En kies je zelf graag een moment en een plekje om te genieten van een hapje en een drankje, dan is de goedgevulde picknicktas een aanrader. In de tas zitten een flesje biologische wijn met twee glazen en diverse hapjes. De tas is voor twee personen en kost € 15,-. Beide arrangementen zijn alleen vooraf te boeken via de site van het dierenpark.

Jong toptalent
Met de muziekavond Gorilla’s en Violen is Apenheul dit jaar voor het eerst onderdeel van de NJO Muziekzomer. Het NJO is gericht op de ontwikkeling van jong toptalent. Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland om tijdens de NJO Summer Academy te werken met gerenommeerde coaches, dirigenten en solisten. De resultaten van deze academie worden tijdens de NJO Muziekzomer aan het publiek getoond.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.