Met Disney Light’Ears deel van show

Lichtgevende oren op de maat van de muziek....

Lichtgevende oren op de maat van de muziek….


Disneyland Parijs heeft een nieuw showelement toegevoegd. Het publiek kan speciaal ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan gemaakte Disney Light’Ears kopen. Dat zijn Mickey Mouse-oren die licht geven en het publiek wordt daarmee opgenomen in de shows die in het park gegeven worden. Hoe dat er uitziet is te zien in onderstaande video.

De oren verkleuren en lichten op als reactie op scènes uit Disney Dreams. Vanaf 6 juli zijn de Disney Light’ Ears te koop en worden de bezoekers van Disneyland Paris opgenomen in de avondshow. De Disney Light’Ears maken gebruik van de nieuwste infrarood technologie, waardoor het publiek tijdens de Disney Dreams show optimaal kan meegenieten. De oren veranderen van kleur op de maat van de show en maken de beleving tijdens Disney Dreams compleet. Ook wanneer de show niet te zien is in het park (bijvoorbeeld overdag), worden de bezoekers met deze Mickey oren verrast. De oren reageren namelijk ook op de andere Disney Light’Ears in de buurt.

Deze nieuwe techniek wordt ook gebruikt in Disneyland in Californië, tijdens ‘World of Color’ en heeft hiermee een Brass Ring Award gewonnen van de International Association of Amusement Parks & Attractions (IAAPA). Een set Disney Light’Ears is te koop voor 20€ in verschillende winkels in Disneyland Paris. De Mickey oren zijn al meer dan 55 jaar één van de favoriete items van de bezoekers. Over de jaren zijn er al meer dan 200 verschillende Mickey oren geproduceerd.

Hier onder kun je zien hoe dat er dan uitziet:

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.