Nederland krijgt zeehondenzegel

ScreenHunter_233 Jul. 13 09.39
Zeehond Mickey uit Dierenrijk presenteert maandag 15 juli de eerste zeehondenpostzegel van PostNL. Mickey plakt als eerste ‘burger’ de zeehondenpostzegel met zijn neus op een ansichtkaart. Aansluitend mogen twintig genomineerde kinderen met de zeehond op de foto en deze foto op een ansichtkaart, voorzien van zeehondenpostzegel, naar een vriendje of vriendinnetje sturen.

Als onderdeel van postzegelserie Zoogdieren in Nederland is de Gewone Zeehond postzegel vanaf 15 juli landelijk te koop bij alle postkantoren van PostNL, de Bruna-winkels en in de online winkel via www.postnl.nl/collectclub. Na het scannen van deze postzegel met de ´Chameleon eXplorer´ app op een smartphone (zie www.scanfun.nl), is een filmpje van een zeehond te zien. Daarnaast is aan deze postzegel een korting op een verblijf in Vakantiepark Dierenbos verbonden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.