Nemo verrast met waterpretpark

Waterpret op het dak van Nemo. Foto: Esmee van Loon

Waterpret op het dak van Nemo. Foto: Esmee van Loon


Het was er natuurlijk altijd al, maar wetenschapsmuseum Nemo in hartje Amsterdam, heeft er nu op zijn dak een waterpretpark bij. Ik het van boven naar beneden kabbelende water weten de kinderen zich nu al de hele week te vermaken.

Bezoekers zoeken bijvoorbeeld wat afkoeling na een bezoek gebracht te hebben aan de nieuwe succesvolle zomertentoonstelling De Uitvindfabriek in Nemo. In deze tentoonstelling kunnen bezoekers zich vergapen aan de meest belangrijke, grappige, zinloze én mislukte uitvindingen. Mochten bezoekers na de tentoonstelling willen genieten van het mooie weer, kan dit dus op het dak van Nemo.

Het grootste dakterras van Amsterdam is elke dag gratis te bezoeken tot 1 september. Ontdek de wetenschap van het nietsdoen terwijl kinderen genieten van de vele extra kinderactiviteiten op het dak. In juli en augustus is het dak van Nemo extra lang open tot 19.00 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.