Nieuw ECO klimbos Zeeuwse Helden

Yeeej!

Het nieuwe klimbos in Zeeland heeft 4 routes en zal ook extra ziplines hebben voor wat extra spanning.

In Zeeland zijn ze begonnen met de bouw van een eigen klimbos. Het nieuwe ECO Klimbos Westerschouwen is straks te vinden in Burgh-Haamstede. In klimbos Zeeland ga je hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en veel andere klimonderdelen. Er zijn verschillende parcoursen in het bos. Vanaf 8 jaar kan iedereen een parcours afleggen want er is rekening gehouden met ervaring en onervaren klimmers. Het klimbos zal extra spannend worden gemaakt door diverse spectaculaire zipline’s.

Initiatief
De initiatiefnemer van het klimbos Zeeuwse Helden is evenementenorganisatie De Zeeuwse Gasten.  De Zeeuwse Gasten biedt het klimbos aan naast haar andere activiteiten. ‘Voor degene die niet de bomen in willen bieden wij veel andere activiteiten. Maar juist de combinatie met andere activiteiten en de horeca is uniek voor school- en bedrijfsuitjes,’ legt eigenaar Andre Kort uit.

ECO Klimbos
Andre Kort, de initiatiefnemer van het klimbos in Westerschouwen . ‘We hebben heel kritisch gekeken naar de praktische uitvoering van bijvoorbeeld de gezondheid van de bomen tijdens de levensduur van het ECO klimbos. Na uitvoerig onderzoek door boomexperts is gebleken dat de unieke wijze waarop Skywalker constructies in de bomen ophangt ongeëvenaard is, en zorgt voor blijvend gezonde bomen. Dit wordt onder andere bevestigd door Frits Gielissen van Obta de Linde, de Nederlandse autoriteit op het gebied van boomzorg’.

De opening van de nieuwe attractie in Zeeland is gepland in september. Het klimbos op Schouwen-Duiveland zal bestaan uit een viertal routes met ongeveer 49 uitdagende hindernissen hoog in de bomen. Voor meer informatie ga je naar de website.

 

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.