Ontdek Berlijn met Puur reisgids

Berlijn is op veel verschillende manieren te ontdekken, als je graag voor duurzaam gaat is daar nu een 'Puur' reisgids voor.

Berlijn is op veel verschillende manieren te ontdekken, als je graag voor duurzaam gaat is daar nu een ‘Puur’ reisgids voor.

Duurzaam op vakantie gaan is voor steeds meer mensen belangrijk. Dit kun je ook zien aan de toename van duurzame reizen en groene reisgidsen. De gids ‘Puur Berlijn: Slow Travel in de stad’ leidt je naar originele, creatieve en eerlijke adressen in de Duitse hoofdstad. Als je op zoek bent naar biologische markten of eerlijke restaurants dan heeft de gids veel suggesties voor je. Daarnaast vind je er duurzame en kleinschalige plekken om te overnachten en verschillende fairtrade winkels. De gids wil je een eerlijke citytrip laten beleven waar je van kan genieten.

Puur citytrip
Puur reisgidsen inspireert met nieuwe, verrassende hotspots waar je blij van wordt. Voor elk budget, voor parttime en diehard green lovers. En vooral goed voor jouw body, mind & spirit.  In Puur vind je meer dan 200 adressen. Bijzondere plekken voor de authentieke reiziger en suggesties voor leuke routes. In Puur vind je de volgende rubrieken:

  • – Live mindfully waarin je adressen vindt van yogalessen tot stiltewandelingen
  • – Get inspired van creatieve workshops tot kunstprojecten
  • – Love the City met highlights van de stad en attracties die extra leuk zijn voor kinderen
  • – Happy shopping voor hippe en verantwoorde winkels
  • – Fair Food & Drinks voor (h)eerlijke eetadressen
  • – Meet & Mingle voor het nachtleven
  • – Sleep Tight voor bijzondere logeeradressen.

Puur  geeft ook informatie over absolute must-sees, insider tips en verrassende uitstapjes.

Reisgids en e-boek
De gids is te krijgen als boek, e-boek en app.  Het boek is een stedengids, ingedeeld per wijk en per rubriek, met kaarten en een uitneembare plattegrond voor €14,99. Het ebook is een digitale stedengids ingedeeld per wijk en per rubriek met interactieve links naar de kaarten. Het ebook is binnenkort beschikbaar voor iPad en ereader voor €9,99.

De App
De app is binnenkort beschikbaar voor iOS 5.0.1(iPhone) of Android 2.2. Naast de adressen uit de reisgids, staan in de app nog veel meer pure adressen. Je kunt je eigen dagprogramma samenstellen en de door jou samengestelde route volgen. Favoriete adressen markeer je en zo kun je alle favoriete plekken bekijken die je eerder hebt opgeslagen. Je eigen adrestips voeg je toe of deel je met anderen. Dat kan ook met je eigen foto’s: voeg ze toe en deel ze met je vrienden. Of stuur een ansichtkaart naar je vrienden en houd ze via de Facebook-link op de hoogte. De app is 100% off line te gebruiken behalve als je wilt delen of updaten. Als je de app download, kun je een gratis liteversie bekijken. Prijs complete app is €5,99.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Wil je meer weten over de Puur filosofie? Bekijk dan de video:

PUUR Reisgidsen v4 from Puur Reisgidsen on Vimeo.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.